Ana içeriğe atla

Ankara BTC

Neden ankarabtc.com ve ne gibi hizmetler sunmaktadır.?
Yıllardır online sektörlerde varlığını sürdüren global bir işletmeyiz. 2008 den bu yana ankara bitcoin (btc) yaygınlaşmasıyla arz ve taleplerin yoğun olması sebebiyle ankara merkez olmak üzere 81 ilde faliyet göstermeye karar verip ankara kızılay kuyumcular çarşısı no=21 de hizmet vermeye başladık.

Neden ofis kurduk neden nakit btc?
Ankara Btc nin kuruluş amacı olan banka ve kurumları ortadan kaldırma olduğunu herkes bilmektedir. Biz ofisimizde herhangi bir banka hesabı kullanmadan elden nakit olarak ödeme yapmaktayız. Herhangi bir banka kurum yada kuruluşa güvenmeye gerek kalmadan paranızı isterseniz dolar isterseniz tl olarak elden alabilirsiniz. Ve işin güzel tarafı dolarlarınızı yüksek fiyattan bozmaktayız. Bankalar dan yüksek fiyata dövizini bozuyorsunuz. Bankaya gerek kalmadan elden paranızı alıyorsunuz bizden daha nasıl bir beklentiniz olabilir ki ?

Elden Btc Nedir?
Elden BTC , Banka kurum yada kuruluşlardan uzak gizlilik politikamız çerçevesinde tüm haklarınız saklı tutulup elden paranızı almanızdır. Ankara kızılay ofisimizde sizleri ağırlamaktan mutluluk duyarız.

Nakit Btc İşlem Limiti Varmı?
Nakit Btc alım yada bozum için harhangi bir limit yoktur. Paranızı anında ofisimizden alabilirsiniz.

Transfer Nasıl Gerçekleşir?
Kurlarımız binance firması üzerinden %3 tür ve bizim cüzdan hesabımıza paranı gönderdiğinizde 1 comfirm yani 1 onay alınması durumundaki güncel binance kuru geçerlidir. Ve 1 onay aldıktan sonraki güncel kur üzerinden ödemeniz yapılır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

InFreza | Yeni Nesil Kişisel Gelişim Platformu

Son dönemde çok popüler olan InFreza sitesinde vakit geçirmek çok eğlenceli neden derseniz sitede kişisel gelişim,yapay zeka,dizi ve film,bilim ve kitap kategorilerinde onlarca bilgi verici faydalı makaleler yer almaktadır.İnternetin nimetlerinden yararlanmak isteyenlerin sitesi olarak konuşuluyor heryerde bu site.Sizde yazılara yorum yaparak fikrinizi belirtebilirsiniz. Sitede yer alan örnek konulardan birkaçı şunlardır: Hayatınıza Bir Anlam Katabilecek Latince Sözler Siz Bir Dergiyi Nasıl Okursunuz? -Kişilik Testi Bilinmeyenleriyle Isaac Newton Unutmak Hatırlamaktan Daha Fazla Beyin Gücü Gerektiriyor 4 Fotoğraf 4 Farklı An Facebook Yapay Zekasının Fişi Neden Çekilmişti? 5 Zeka Sorusu İle Kendini Test Et Daha fazlası için web sitesiniz ziyaret edebilirsiniz. Adresimiz: https://www.infreza.com

Ankara BTC

Neden ankarabtc.com ve ne gibi hizmetler sunmaktadır.? Yıllardır online sektörlerde varlığını sürdüren global bir işletmeyiz. 2008 den bu yana ankara bitcoin (btc) yaygınlaşmasıyla arz ve taleplerin yoğun olması sebebiyle ankara merkez olmak üzere 81 ilde faliyet göstermeye karar verip ankara kızılay kuyumcular çarşısı no=21 de hizmet vermeye başladık. Neden ofis kurduk neden nakit btc? Ankara Btc nin kuruluş amacı olan banka ve kurumları ortadan kaldırma olduğunu herkes bilmektedir. Biz ofisimizde herhangi bir banka hesabı kullanmadan elden nakit olarak ödeme yapmaktayız. Herhangi bir banka kurum yada kuruluşa güvenmeye gerek kalmadan paranızı isterseniz dolar isterseniz tl olarak elden alabilirsiniz. Ve işin güzel tarafı dolarlarınızı yüksek fiyattan bozmaktayız. Bankalar dan yüksek fiyata dövizini bozuyorsunuz. Bankaya gerek kalmadan elden paranızı alıyorsunuz bizden daha nasıl bir beklentiniz olabilir ki ? Elden Btc Nedir? Elden BTC , Banka kurum yada kuruluşlardan uzak gizlilik